Wedstrijdlocatie

Alle deelnemers melden zich vooraf tijdig aan in het wedstrijdsecretariaat in de Topsporthal langs de Zuiderlaan.
De wedstrijd heeft plaats in en rond de Topsporthal en de Blaarmeersen.

 

Bereikbaarheid

openbaar vervoer

Openbaar vervoer vanaf het station: 
Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 15 minuten onderweg) van station Gent – Sint-Pieters naar de Blaarmeersen (bus 41-43/eindhalte). 
Er is een rechtstreekse busverbinding van station Gent – Dampoort (ongeveer 45 minuten onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

Openbaar vervoer vanuit het stadscentrum: 
Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 25 minuten) van de Korenmarkt naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

auto

Met de auto

De hoofdingang van Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen bevindt zich aan de Zuiderlaan (GPS-coördinaten: N 51°02’52” O 03°40’59’)’. De inrit is gesitueerd tussen de Topsporthal (blauw gebouw) en het Huis van de Sport (rood gebouw).

Vanuit Brussel of Oostende via de E40: afrit 13 ‘Drongen/ Gent West’. Rij in de richting van Gent en volg de borden Blaarmeersen.
Vanuit Antwerpen of Kortrijk via de E17: op de verkeerswisselaar in Zwijnaarde ( afrit 15 ) neemt u de E40 richting Oostende. Volg nu de wegbeschrijving vanuit Brussel via E40.

Op de dag van de wedstrijd geldt langs beide zijden van de Watersportbaan éénrichtingsverkeer en parkeerverbod. Volg de Mr T Triathlon borden!

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op Parking Oost en Parking West van het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen (prijs: 3.50 euro)
De parkeerplaatsen aan de Verenigde-Natieslaan zijn eveneens beschikbaar (1.5 km van de start)

Mee mogelijk gemaakt door onze sponsors en partners

Close Menu