Praktisch

Voor wie

Heren vanaf 15 jaar (= leeftijd op wedstrijddag)

Start

14:00 uur (aanmelden kan van 11u30 tot 13u30 uur in de Topsporthal)

Locatie

Topsporthal Vlaanderen, Zuiderlaan 14, 9000 Gent

Inschrijven

42 euro + 2 euro administratieve kosten per persoon.

Prijzen

Waardevolle herinnering voor iedereen. Geen geldprijzen. Symbolische podiumceremonies voor de eerste 3 heren algemeen, de eerste drie heren in de categorie -23 en de eerste drie heren in de categorie +40.

Annuleren

De organisatie vraagt uitdrukkelijk om zeker te verwittigen via inschrijven@triathlongent.be als je niet kan meedoen. Er zijn volgende terugbetalingen voorzien:

Bij annuleringen vóór 31 juli: 21 euro terugbetaling.

Bij annuleringen vanaf 1 augustus betalen we niets meer terug, ongeacht de reden van de annulering.

Inschrijven

Om in te schrijven vul je het inschrijvingsformulier (link vind je hieronder) volledig en correct in. Alle gegevens zijn belangrijk, zowel voor de wedstrijd zelf als voor de verzekering.
Er wordt meteen een link gemaakt naar een digitale betalingsmogelijkheid.
Zorg dus dat je de kaartlezer van je bank of smartphone bij de hand hebt!

Van zodra je betaling volledig in orde is krijg je van ons een inschrijvingsbevestiging en komt je naam op de startlijst terecht.
Wil je graag 6 of meer mensen ineens inschrijven voor deze wedstrijd? Neem dan contact op met inschrijven@triathlongent.be

De Sprint Heren raakt elk jaar vlot uitverkocht. Wie wil meedoen schrijft dus best zo snel mogelijk na 1 mei in. Je inschrijving is pas definitief als betaald hebt en je naam op de deelnemerslijst staat. Van zodra er 400 mannen ingeschreven zijn en betaald hebben wordt met de wachtlijst gestart. Je komt dan na betaling eerst op de wachtlijst terecht. We hebben altijd heel veel annulaties, dus de kans dat je van op de wachtlijst toch nog kan deelnemen is reëel. Van zodra je van de wachtlijst verdwijnt en op de deelnemerslijst komt word je door ons verwittigd per e-mail. Wie uiteindelijk toch niet kan deelnemen aan de wedstrijd krijgt uiteraard na na de wedstrijd het inschrijvingsgeld terug (zonder de administratiekosten).

Inschrijven mogelijk vanaf 1 mei 2024.

Parcours

Start om 14:00 uur aan de duikersput in de Blaarmeersen

Zwemmen

Open water (Blaarmeersen), 750m in rechte lijn

Fietsen

21km op een verkeersvrije omloop
(aanloop + 4 rondes)

Lopen

5km op een verkeersvrije omloop
(3 rondes)

Deelnemerslijst & resultaten

Deelnemerslijst

Alle deelnemers waarvan de inschrijving volledig in orde is (geregistreerd als deelnemer én betaald) komen automatisch op de deelnemerslijst. Heb je alles betaald en sta je toch niet op deze lijst? Neem dan contact op ons via inschrijven@triathlongent.be

Resultaten

Na de wedstrijd worden de restultaten online gemaakt. Op onderstaande links kun je de resultaten van de afgelopen edities terugvinden.