Startersmeeting

In voorbereiding tot het nieuwe triathlonseizoen bieden we elk jaar 2à3 startersmeetings aan. Ideaal om al je vragen of twijfels nog af te vuren aan enkele van onze clubleden.

Dit jaar is dat nogal moeilijk in te plannen maar voorzien we er toch nog 1 op zondag 8 augustus om 10u. We verzamelen dan aan de zwemstart (het ‘surfstrand’ tussen parking Oost en de krekenplas) om dan in groepjes (afhankelijk van de bubbelgrootte op dat moment) de verschillende zones af te wandelen/lopen. In tegenstelling tot vorige jaren gaan we dan NIET samen zwemmen.

Voor wie toch eens wat openwaterzwemmen wil proberen : vanaf 11u zijn er normaal Blaarmeersen strandredders voorzien en kan er vóór het staketsel aan het strand gezwommen worden. Of op donderdag avonden kan je je inschrijven bij het openwaterzwemmen zoals georganiseerd door Stad Gent (zie details & voorwaarden hier)

Plaats in ieder geval deze website, facebook pagina, Instagram bij je favorieten, dan blijf je zeker op de hoogte van e.v. wijzigingen…