Praktisch

Voor wie

Teams waarbij elk teamlid minstens 15 jaar is (=leeftijd op wedstrijddag). Eén zwemmer mag meer teams vertegenwoordigen.

Start

16:30 uur (aanmelden kan van 14 tot 16 uur in de Topsporthal)

Locatie

Topsporthal Vlaanderen, Zuiderlaan 14, 9000 Gent

Inschrijven

75 euro + 2 euro administratieve kosten per team.

Prijzen

Elk teamlid krijgt individueel dezelfde waardevolle herinnering.
Geen geldprijzen.
Geen leeftijdscategorieën.
Symbolische podiumceremonie voor de eerste drie teams algemeen, de eerste drie damesteams en de eerste drie gemengde teams.

Annuleren

Teams die niet kunnen deelnemen geven dit door via inschrijven@triathlongent.be.
Er zijn volgende terugbetalingen voorzien:
Bij annuleringen voor 31 juli: 36 euro terugbetaling
Bij annuleringen vanaf 1 augustus betalen we niets meer terug, ongeacht de reden van de annulering.
Annuleren is enkel nodig als het hele team niet kan meedoen. Je kan altijd nog individuele deelnemers vervangen tot aan de start van de wedstrijd. Geef dit zeker door aan de organisatie, dan blijft de volledige ploeg verzekerd.

Inschrijven

Om in te schrijven vul je het inschrijvingsformulier (link vind je hieronder) volledig en correct in. Alle gegevens van alle deelnemers zijn belangrijk, zowel voor de wedstrijd zelf als voor de verzekering.
Er wordt meteen een link gemaakt naar een digitale betalingsmogelijkheid. Zorg dus dat je de kaartlezer van je bank of smartphone bij de hand hebt.
Van zodra je betaling volledig in orde is krijg je van ons een inschrijvingsbevestiging en komt je teamnaam op de startlijst terecht.
Wil je graag 4 of meer teams ineens inschrijven voor deze wedstrijd? Neem dan contact op met inschrijven@triathlongent.be

Inschrijven mogelijk vanaf 1 mei 2024.

Parcours

Start om 16:30 uur aan de duikersput in de Blaarmeersen

Zwemmen

Open water (Blaarmeersen), 750m in rechte lijn

Fietsen

21km op een verkeersvrije omloop
(4 rondes)

Lopen

5km op een verkeersvrije omloop
(3 rondes)

Deelnemerslijst & resultaten

Deelnemerslijst

Alle deelnemers waarvan de inschrijving volledig in orde is (geregistreerd als deelnemer én betaald) komen automatisch op de deelnemerslijst. Heb je alles betaald en sta je toch niet op deze lijst? Neem dan contact op ons via inschrijven@triathlongent.be

Resultaten

Na de wedstrijd worden de restultaten online gemaakt. Op onderstaande links kun je de resultaten van de afgelopen edities terugvinden.